falling word

madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi madah wacana umi

myname

D20102043933 - ELB23 - PPG/PJJ 2011-2015 - PENSYARAH : EN. MODI BIN LAKULU

Sunday, 17 June 2012

Setelah lama menyepi

Assalamualaikum wr wb

lama juga umi tidak menjenguk ke blog sendiri..lama juga umi menyepi..kesibukan dengan tugas sebagai pendidik dan pelajar membuatkan umi tidak berkesempatan untuk updated blog ini. Dah hampir tinggi lalang dalam blog ni jadi hari ni terpaksa la umi membersihkan swang-sawang dan lalang dalam blog ni.
Alhamdulillah....Semester 3 telah pun dapat umi lalui dengan pelbagai kisah suka dan duka. 10hb Jun baru-baru ini umi telah selesai menduduki peperiksaan akhir sem 3. Walaupun demam, tapi umi dapat juga menghabiskan semua jawapan sama ada paper objektif mahupun subjektif iaitu paper dasar dan kokurikulum.
sekarang bermula cuti sem hingga spetember 2012..jadi tumpuan umi pada kerja-kerja hakiki..tumpukan pada LINUS,..banyak sasaran yang hendak dicapai,..mudah2an ada sedikit peningkatan..insyaallah..

No comments:

Post a Comment

UNIT 1 - KURIKULUM KOTEMPORARI QJU3013

http://www.scribd.com/doc/108440757/deifinisi-kurikulum

INFO DARI UMI

SETIAP PAKAIAN TRADISIONAL MEMPUNYAI IDENTITINYA YANG UNIK.
KEUNIKANNYA TERLETAK PADA ;
i - LEHER, TANGAN, SELUAR ATAU KAIN SARUNG
ii - JENIS KAIN
iii- CORAK DAN HIASAN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...